Meniu

Transport persoane Hateg Anglia

TRANSPORT PERSOANE HATEG ANGLIA CU AUTOCAR

Transport persoane Hateg – Anglia la ADRESA, prin compania noastra puteti sa mergeti din orasul dumneavoastra in excursie, sau in interes de serviciu , in vacanta la cei dragi pentru o revedere frumoasa .
Transportul de persoane pe acesta ruta Hateg – Anglia se efectueaza cu autocarul , de aceea va invitam sa calatoriti prin intermediul agentiei noastre pentru ca va asiguram servicii de calitate din toate punctele de vedere.
Avem plecari in fiecare saptamana anume Luni, Joi si Sambata cu preluarea persoanelor din Hateg de la parcare Lidl, la ora 14.30.

Transport Hateg Anglia la adresa

Noi am initiat acest tip de transport la Adresa pentru ca fiecare calator sa fie asigurat ca nu mai trebuie sa stea prin gari, sau statii de metrou, sau autobuze, ci sa fie dus direct la Adresa unde trebuie sa ajunga.
Ajungem in Anglia : Dover, Ashford, Maidstone, Dartford, Londra, Loughton, Chelmsford, Chenshunt, St. Albans, Watford, Hamel Hempstead, Aylesburi, Oxford, Swindon, Bristol, Crawley, Woking, Bracknell, Slough, Reading, Northampton, Rugby, Conventry, Birmingham, Wolverhampton, Leicester, Stafford, Stoke-on-Trent, Derby, Nottingham, Sheffield, Rotherham, Liverpool, Warrington, St. Helens, Manchester, Bolton, Rochdale, Leeds, Blackburn, Preston, Blakpool.
In aceste orase punem la dispozitie transport persoane la ADRESA, exceptie facand doar Londra unde avem statie fixa doar in Queensbury si Victoria Station.

Transport persoane Hateg – Anglia si Anglia – Reghin, se desfasoara pe tot parcursul anului la fel, schimbari intervenind doar atunci cand sunt sarbatori legale.
Biletele de autocar se pot procura direct de la soferii nostri daca in prealabil aveti facuta rezervarea la telefon cu 2 sau 3 zile inainte de ziua plecarii.
Pretul biletului de la 100 lire si pana la 150 lire, cu posibilitatea sa luati cu dumneavoastra o cantitate de bagaj de 50 kg de persoana.
Conditii , reduceri si oferte din Hateg – Anglia
– sa fiti la imbarcare cu jumatate de ora inainte de ora plecarii
– sa aveti toate documentele valabile
– sa aveti doar un cartus de tigari de persoana
– sa nu transportati bauturi spirtoase
Reduceri – cei cu bilet dus – intors
– grupuri de calatori
– copii mai mici de 10 ani
Oferte – o calatorie placuta
– soferi profesionisti
– o masa calda gratuit.
Puteti sa obtineti mai multe informatii dar si rezervari la numerele de telefon.
0232.213.881. – 0749.473.468. – 0767.021.208.

Transport persoane Hateg Anglia cu autocar

Transport persoane Hateg Anglia

Transport Hateg Anglia