Meniu Secundar

TRANSPORT PERSOANE SIBIU-DANEMARCA

TRANSPORT PERSOANE SIBIU DANEMARCA CU AUTOCAR

Sibiu-Danemarca transport autocar , avem in zilele de Luni , Joi si Sambata. Transportul se efectueaza cu autocar si  microbuz dotat corespunzator pentru o calatorie in siguranta.

Transportul Sibiu catre Danemarca se face la adresa dorita de dumneavoastra, doar trebuie sa aveti adresa corecta si o dati la soferul nostru, el o introduce pe navigator si ajungeti la destinatie.

Bilete autocar si rezervari Sibiu Danemarca

Rezervarile pe ruta Sibiu-Danemarca se fac cu 2 sau 3 zile inainte de ziua plecarii. Din Sibiu se pleaca la ora 15.30 de la Peco Euroil. Pretul unui bilet este de 150 € si aveti inclus si 50 kg de bagaj de persoana. Doar copii sub varsta de 10 ani au o reducere de 20 € din pretul biletului si i se ofera loc.

Traseul nostru este Sibiu-Cluj-Oradea-Ungaria-Austria-Germania-Danemarca. Pe parcursul traseului  vi se ofera o masa calda gratuit din partea noastra.  Ne intoarcem din Danemarca catre Romania in zilele de Marti, Joi si Duminica. Pentru intoarcere soferii nostri va vor oferi carti de vizita cu numerele de telefon din Danemarca pentru rezervari de intors. In Danemarca ajungem si in Aarhus, Aalborg, Esbjerg, Flensburg, Hobro, Herning, Kolding, Odense, Padborg, Randers, Viborg, Vejle.

Daca vreti sa va convingeti de serviciile noastre atunci va rugam sa ne contactati la 0232.213.881–0749.473.468. – 0731.770.975. Va asteptam pentru rezervari.

Curse autocar Sibiu Danemarca

Sibiu Danemarca transport persoane