Meniu

TRANSPORT PERSOANE GALATI-AARHUS-GALATI

Pret 150 €

Galati un oras situat in partea de sud a Moldovei,in valea Siretului,strabatut de Dunare. Orasul Galati se intinde pe trei terase, Valea orasului, si altele doua trasate in forma de evantai. Galati este unul din cele mai mari centre economice din Romania datorita plasarii lui aproape de Dunare si de aceea si stema orasului evidentiaza rolul acestui oras in dezvoltarea navigatiei si a pescuitului. Din orasul Galati va punem la dispozitie transport cu microbuzul catre Aarhus,Danemarca. Aarhus este un oras in Danemarca, si este al doilea ca marime al acestei tari si de asemeni si principalul sau port. Ca si industrie are intreprinderi de constructie navala, de masini,industrie textila si alimentara.

Transportul Galati-Aarhus se efectueaza in zilele de Luni si Joi, direct la adresa dorita de dumneavoastra. Plecarea din Galati este la ora 5.30 din fata de la McDonald.

Costul unui bilet Galati-Aarhus este 150 €, iar costul unui bilet Galati-Aarhus-Galati este de 280 € iar returul este Joi si Duminica.

Microbuzele sunt moderne pentru o calatorie in siguranta si comfort.

Avem si redureri pentru copii mai mici de 10 ani ,reducerea fiind de 20 € din pretul biletului. De asemeni va oferim gratuit din partea agentiei noastre si o masa calda in timpul calatoriei.

Se fac pauze suficiente pentru toate nevoile fiecaruia. Dorim sa ne contactati pentru a calatori cu noi de aceea va punem la dispozitie numere de telefon 0232.213.881 – 0749.473.468.

transport galati danemarca-eurotrans