Meniu

Eurotrans

TRANSPORT PERSOANE SIBIU ANGLIA CU AUTOCAR

Sibiu – Anglia transport persoane cu autocarul la ADRESA, pentru fiecare , atat pentru adulti cat si pentru copii, dar si pentru cei varstnici care doresc sa ajunga in Anglia va asiguram din toate punctele de vedere noi cei de la Eurotrans.

Noi dorim sa spunem cateva lucruri si depre Sibiu din punct de vedere turistic, pentru ca merita sa fie spus, el fiind plin de obiective turistice, majoritatea in centrul istoric, pana si aerul respirat da o nota de medieval . Piata Unirii, Teatrul National, Zidurile Cetatii, Cele trei Turnuri, Filarmonica, Piata Mare sunt cateva atractii din Sibiu.

Am dorit sa contribuim si noi pentru persoanele care solicita transport cu autocarul pe ruta Sibiu – Anglia, si de aceea ne-am ambitionat si am creeat si acest traseu, care va poate satisface dorinta de a merge in Anglia.

Sibiu Anglia transport la adresa

Daca nu trebuie sa calatoriti in alte zile decat cele spuse de noi atunci va sugeram sa ne contactati pentru rezervari si informatii. Plecarea din Sibiu este Luni  Joi, si Sambata 3 zile pe saptamana, ceea ce inseamna ca avem un transport regulat din Sibiu – Anglia.

 Ca sa nu incurcam traficul prin alte zone am stabilit ca si loc de imbarcare din Sibiu , Peco Euroil de la ora 15.30.

Anglia este o oportunitate pentru fiecare dintre noi care dorim sa vedem frumosul , dar si atractiile istorice, si poporul care este destul de primitor , nu este oras din Anglia unde sa nu ai ce vizita.

Londra este Capitala si aici ramai fascinat de tot ceea ce poti vedea, British Museum, este plina de teatre care te fac sa ramai marcat pentru totdeauna, Parlamentul, Big Ben si Catedrala Westminster, Tower of London, chiar si pentru cei ce iubesc fotbalul au posibilitatea de a viziona meciuri intre echipe importante.

Din Sibiu plecam catre Anglia, Londra unde avem statie de oprire la Queensbury si la Victoria , dar pentru toti acei care doresc sa calatoreasca in retul tarii in alte orase ajungem la ADRESA.

Orasele la adresa sunt :

Dover, Ashford, Maidstone, Dartford, Londra, Loughton, Chelmsford, Chenshunt, St.Albans, Watford, Hamel Hempstead, Aylesburi, Oxford, Swindon, Bristol, Crawley, Woking, Bracknell, Slough, Reading, Northampton, Rugby, Coventry, Birmingham, Wolverhampton, Leicester, Stafford, Stoke-on-Trent, Derby, Nottingham, Sheffield, Rotherham, Liverpool, Warrington, St.Helens, Manchester, Bolton, Rochdale, Leeds, Blackburn, Preston, Blackpool.

Tariful unui bilet din Sibiu – Anglia difera de la un oras la altul si aveti posibilitatea sa transportati cu dumneavoastra 50 kg de bagaj de cala. De asemeni daca sunteti insotiti de copii oferim si reduceri doar la cei pana la zece anisori.

Pe parcursul calatoriei cu transportul de persoane din Sibiu – Anglia beneficiati si de o masa gratuit din partea agentiei noastre, de pauze suficiente si de soferi minunati.

Va invitam sa calatoriti cu noi si sa va bucurati de fiecare moment petrecut impreuna pana la destinatie.

Sibiu – Anglia rezervari :

0232.213.881. – 0749.473. 468. – 0767.021.208.

Transport persoane Sibiu Anglia, Bilete autocar Sibiu Anglia

Transport persoane Sibiu Anglia ci autocar

Transport Sibiu Anglia