Meniu

Eurotrans

Transport persoane Pascani Anglia

De cand si-au deschis englezii portile si pentru activitatea de a munci la ei in tara, tot mai multi romani doresc sa mearga in Anglia. De aceea si noi ca agentie de transport international Pascani Anglia si in toata Europa am reusit sa facem si acest traseu posibil.

Transportul de persoane Pascani  – Anglia

Calatorii care doresc sa plece din Romania, pentru a se bucura intr-o vacanta, sau poate doar o scurta vizita, sau in interes de serviciu, nu conteaza in ce scop noi va punem la dispozitie autocare pe mai multe trasee cu plecare din Romania – Anglia.

Transport Pascani Anglia, cursele regulate sunt de la ora 11.30 din statia de autobuz vis a vis de Spitalul Mare, in fiecare saptamana, Luni si Joi, Vineri si Sambata.

Transportul regulat la adresa Pascani Anglia

Noi practicam acest tip de transport la adresa deoarece consideram ca este in folosul tuturor calatorilor. Cand ajungem in Londra debarcam persoanele in Queensbury si la Victoria , apoi cine are rezervare pentru alt oras atunci vor fi transferati in microbuze pentru a ajunge la destinatia propusa.

Dover, Ashford, Maidstone, Dartford, Londra, Loughton, Chelmsford, Chenshunt, St.Albans, Watford, Hamel Hempstead, Aylesburi, Oxford, Swindon, Bristol, Crawley, Woking, Bracknell, Slough, Reading, Northampton, Rugby, Coventry, Birmingham, Wolverhampton, Leicester, Stafford, Stoke-on-Trent, Derby, Nottingham, Sheffield, Rotherham, Liverpool, Warrington, St.Helens, Manchester, Bolton, Rochdale, Leeds, Blackburn, Preston, Blackpool.

Bilete de autocar

Ele sunt destinate tuturor persoanelor care circula pe ruta Pascanui – Anglia, si sunt de la 100 lire si pana la 160 lire, reprezentand pretul pana la destinatie.

Cu toate ca nu este mare lucru , dar noi dorim sa va informam ca puteti sa serviti din partea noastra o masa gratuit pe parcursul calatoriei.

O sa fiti condusi de profesionisti , va vor ajuta cu orice aveti nevoie, vor face pentru dumneavoastra pauze suficiente sa va bucurati si de putina destindere.

Putem sa fim de ajutor si cu alte detalii pe ruta Pascani – Anglia, daca aveti si alte intrebari la :

0232.213.881.  – 0749.473.468. – 0767.021.208.

Transport persoane Pascani Anglia

Transport persoane Pascani Anglia cu autocar

Transport Pascani Anglia