Meniu

Eurotrans

TRANSPORT PERSOANE HUNEDOARA-ANGLIA CU AUTOCAR

Va punem la dispozitie servicii de transport persoane Hunedoara- Anglia, cu autocarul oferind clintilor nostrii o calatorie placuta.
Transportul de persoane Hunedoara – Anglia este regulat in fiecare saptamana in zilele de Luni si Joi si Sambata din Hunedoara plecare este de la 19.00 de la Gara.

Transport persoane Hunedoara Anglia

Acest tip de transport la ADRESA va ajuta sa ajungeti unde doriti fiecare dintre dumneavoastra transportand si o cantitate de bagaj de 50 kg de persoana. Va invitam cu drag sa calatoriti cu noi, punandu-va la dispozitie autocare si microbuze special dotate pentru a parcurge mii si mii de km in fiecare saptamana.
Ca sa stiti mai exact unde ajungem in Anglia enumeram cateva orase :

Transport Hunedoara Anglia
Dover, Ashford, Maidstone, Dartford, Londra, Loughton, Chelmsford, Chenshunt, St. Albans, Watford, Hamel Hempstead, Aylesburi, Oxford, Swindon, Bristol, Crawley, Woking, Bracknell, Slough, Reading, Northampton, Rugby, Conventry, Birmingham, Wolverhampton, Leicester, Stafford, Stoke-on-Trent, Derby, Nottingham, Sheffield, Rotherham, Liverpool, Warrington, St. Helens, Manchester, Bolton, Rochdale, Leeds, Blackburn, Preston, Blakpool.
Dar daca orasul sau satul in care vreti sa ajungeti nu se afla in aceasta lista nu ezitati sa ne telefonati iar noi ne uitam pe harta si atunci putem stabili daca ajungem sau nu.
Daca doriti sa ajungeti doar pana in Londra atunci trebuie sa stiti ca pretul este de 100 lire , iar pentru celelalte orase difera intre ele si ajunge si pana la 150 lire.
Cursele de persoane Hunedoara – Anglia, ofera calatorilor o masa calda gratuit, reduceri pentru copii pana la varsta de 10 ani, reduceri pentru mai multe persoane.

 Tel- 0232.213.881. – 0749.473.468. – 0767.021.208.

Transport persoane Hunedoara Anglia

Plecari Hunedoara Anglia la adresa

TransporT persoane Hunedoara Anglia cu autocar

Transport Hunedoara Anglia