Meniu

Eurotrans

TRANSPORT PERSOANE FILIASI-ANGLIA LA ADRESA

Efectuam transport de persoane la adresa, pe ruta europeana, Filiasi – Anglia, si Anglia – Filiasi, cu autocarul modern dotat, in fiecare saptamana, in zilele de Luni, Joi si Sambata plecare din Filiasi ora 10.00 din parcare Penny de langa Petrom.

Cursele de autocar sunt menite pentru a putea fiecare persoana care doreste sa calatoreasca din Filiasi – Anglia, sa o faca fara rezerve. Autocarele nostre cat si microbuzele sunt verificate inainte de fiecare calatorie, soferii sunt pregatiti, cu foarte multa experienta, de aceea suntem increzatori ca veti dori sa calatoriti prin agentia noastra din Brasov- Anglia.

Transport Filiasi Anglia cu autocar la adresa

In Anglia prin transportul de persoane oferit de agentia noastra puteti sa ajungeti in orasele : Dover, Ashford, Maidstone, Dartford, Londra, Loughton, Chelmsford, Chenshunt, St. Albans, Watford, Hamel Hempstead, Aylesburi, Oxford, Swindon, Bristol, Crawley, Woking, Bracknell, Slough, Reading, Northampton, Rugby, Conventry, Birmingham, Wolverhampton, Leicester, Stafford, Stoke-on-Trent, Derby, Nottingham, Sheffield, Rotherham, Liverpool, Warrington, St. Helens, Manchester, Bolton, Rochdale, Leeds, Blackburn, Preston, Blakpool.

In afara de Londra unde avem statie fixa, pentru orasele mentionate mai sus transportul se efectueaza la ADRESA mentionata de dumneavoastra.

Bilete de autocar si oferte din Filiasi – Anglia

Aveti posibilitatea sa economisiti din timpul dumneavoastra rezervand bilete la autocar, doar sunand la telefon, iar plata se va face in ziua plecarii, la soferii nostri, ei eliberandu-va bilet de calatorie. Pretul unui bilet este de la 100 lire pana la 150 lire, transportul fiind la adresa.

In pretul biletului aveti inclus 50 kg de bagaj de persoana, copii cu varsta pana la 10 ani , si calatorii care doresc bilet dus – intors primesc o reducere de 15 lire din pretul biletului. Pentru grupuri mai mult de 5 persoane reducerile se fac telefonic.

In autocar avem aer conditionat, scaune reglabile, toaleta, sisitem audio – video, care va vor dispune pe tot parcursul calatoriei. Soferii nostri vor face pauze suficiente, de asemeni va vor insoti la un restaurant pentru a va garanta o masa gratuit din partea agentiei noastre.

Detalii si rezervari pentru cursa Filiasi – Anglia puteti obtine la :

0232.213.881. – 0749.473.468. – 0767.021.208.

Transport persoane Filiasi Anglia

Transport persoane Filiasi Anglia cu bilete de autocar

Transport Filiasi Anglia