Meniu

Eurotrans

Transport de persoane Deva Anglia

Eurotrans vă stă la dipoziție cu câteva curse de autocar cu destinația Deva – Anglia, fie că este vorba de o călătorie de afaceri, sau o călătorie turistică.

Prețul decent și condițiile deosebite, face ca alegerea dumneavoastră să fie cea mai bună. Călătoria dumneavoastră trebuie să fie una placută și memorabilă, indiferent de lungime și destinație.

De acum nu mai trebuie să vă faceți griji în ceea ce privește destinația aleasă, pentru ca avem curse saptamanale Deva – Anglia.

Biletele de autocar Deva – Anglia transport persoane

Dacă alegeți să călătoriți cu unul dintre autocarele noastre, destinația finală este cea aleasă de către dumneavoastră. Singura grijă este să vă procurați din timp bilete de autocar. Astfel economisiți nu doar bani ci și timp. Biletele sunt de la 100 lire si pana la 160 lire.

Atât autocarele cât și microbusele aflate în dotare flotei noastre sunt moderne cu dotări și facilități, care fac din transport Deva Anglia o destinație în sine.

Transport persoane Deva Anglia  este efectuat regulat in zilele de Luni si Joi si Sambata cu plecare dintr-unul din punctele noastre din Deva  si anume de la 18.30 de la Gara , iar durata unei călătorii este de 2 zile, desigur cu câteva opriri pe drum, una dintre ele este în Ungaria pentru o masă caldă și un ceai.

Conforul dumneavoastă este asigurat de-a lungul întregii călătorii. Autocarele noastre au în dotare ecrane pe care poți viziona filme, iar dacă îți place să citești, o poți face fără să fi deranjat sau să deranjezi pe cineva. Poți chiar dormi liniștit – șoferii noștri sunt foarte bine pregătiți, făcând astfel călătoria sigură și  plăcută. Fie că e vară sau iarnă, în interiorul autocarelor sau microbuselor temperatura este constantă, oferind un plus de confort. Poți lua cu tine două valize de aprox 50 kg și un bagaj de mână. Dacă ai mai mult de atât, va trebui să plătești un cost suplimentar de 2 lire pe kg.

Anglia este o destinație aleasă de mulți oameni. Este o țară care oferă nu doar atracții turistice ci și comerciale. Fie că alegi să călătorești până la Manchester, Liverpool, sau Oxford,  poți fi sigur că autocarele sau microbusele noastre te vor duce acolo.

Dover, Ashford, Maidstone, Dartford, Londra, Loughton, Chelmsford, Chenshunt, St.Albans, Watford, Hamel Hempstead, Aylesburi, Oxford, Swindon, Bristol, Crawley, Woking, Bracknell, Slough, Reading, Northampton, Rugby, Coventry, Birmingham, Wolverhampton, Leicester, Stafford, Stoke-on-Trent, Derby, Nottingham, Sheffield, Rotherham, Liverpool, Warrington, St.Helens, Manchester, Bolton, Rochdale, Leeds, Blackburn, Preston, Blackpool.

Nu ezitați să ne contactați la numerele de telefon de pe site pentru o astfel de călătorie deosebită. Copiii între 2-12 ani beneficiază de o reducere de preț de 15 lire din prețul biletului. Călătoriile în grup beneficiază, de asemenea, de o preducere de preț, precum și clienții fideli companiei noastre.

Pentru rezervari sunati la :

0232.213.881. – 0749.473.468. – 0767.021.208.

Transportul persoane Deva- Anglia

transport persoane deva anglia la adresa

Transport Deva Anglia