Meniu

Eurotrans

TRANSPORT PERSOANE CRAIOVA-ANGLIA LA ADRESA

 

Prin urmare a multor ani de transport international de persoane, agentia noastra va ofera curse cu autocarul din Craiova – Anglia.

Zilele si orarul cursei regulate Craiova- Anglia

Transportul persoane Craiova – Anglia se efectueaza saptamanal, in zilele de Luni,Joi si Sambata ora de plecare a transportului cu autocarul este 09.30 din parcarea magazinului Baumax  iesire spre Filiasi.

Transport cu autocarul si  bilete de autocar Craiova Anglia

Suntem dispusi sa va oferim transport saptamanal din Craiova in Anglia, cu autocarul modern utilat si soferi profesionisti care conduc de ani buni sute de mii de km, si care va ofera pe parcursul calatoriei o ambianta placuta si ajutor in ceea ce priveste bagajele.

Transport persoane Craiova Anglia la adresa

Biletele cursei cu autocarul se pot lua direct de la soferii nostri in autocar, rezervarile fiind facute telefonic. Biletele pe ruta Craiova – Anglia se pot achizitiona cu pretul de la 100 de lire si pana la 150 lire, direct la adresa dorita.

Transport Craiova – Anglia au opriri in Londra in Queensbury, statie fixa, iar in celelalte orase din Anglia transportul de persoane se efectueaza direct la ADRESA dorita de fiecare pasager: Dover, Ashford, Maidstone, Dartford,Loughton, Chelmsford, Chenshunt, St. Albans, Watford, Hamel Hempstead, Aylesburi, Oxford, Swindon, Bristol, Crawley, Woking, Bracknell, Slough, Reading, Northampton, Rugby, Conventry, Birmingham, Wolverhampton, Leicester, Stafford, Stoke-on-Trent, Derby, Nottingham, Sheffield, Rotherham, Liverpool, Warrington, St. Helens, Manchester, Bolton, Rochdale, Leeds, Blackburn, Preston, Blakpool.

Acestea sunt orasele unde va putem duce direct la ADRESA dorita, cu ajutorul transpotului de persoane.

Conditii de transport din Craiova – Anglia

Pasagerii care calatoresc pe ruta Craiova -Anglia, sunt obligati sa aiba documentele de identificare, pot transporta 50 kg bagaje de persoana, aveti dreptul la un cartus de tigari de persoana.

Ofertele agentiei de transport persoane

Pe parcursul rutei Craiova – Anglia , oferim o masa calda, o atmosfera placuta in autocar datorita sitemului audio – video, soferii care va vor ajuta intotdeauna, pauze suficiente .

Informatii si rezervari :  0232.213.881. – 0749.473.468. -0767.021.208.

Transport la adresa Craiova Anglia

Transport persoane Craiova Anglia cu autocar

Transport Craiova Anglia