Meniu

Eurotrans

TRANSPORT PERSOANE BRASOV-ANGLIA CU AUTOCAR

Daca sunteti interesati de un transport de persoane la ADRESA din orasul dumneavoastra Brasov – Anglia, va aducem la cunostiinta ca prin agentia noastra aveti oportunitatea sa parcurgeti acesti mii de km cu soferii nostri profesionisti, autocare si microbuze moderne.
Transport Brasov Anglia se desfasoara in fiecare saptamana, in zilele de Luni  Joi  si Sambata cu retur din Anglia -Brasov in zilele de Joi si Duminica.

Brasov Anglia transport autocar la adresa

Brasov un oras foarte frumos, care poate atrage anual cei mai multi turisti, pentru ca ai tot ce ti-ai putea dori: puritatea aerului si racoarea muntilor, frumusetea cladirilor si monumentelor medievale bine intretinute, confortul spatiilor de cazare, ospitalitatea restaurantelor cu specific, varietatea si abundenta locurilor pentru cumparaturi…

Am stabilit ca loc de imbarcare a persoanelor care doresc sa calatoreasca pe aceasta ruta Brasov – Anglia , de la Gara la ora 13.00.

Daca aveti aceasta ocazie sa calatoriti in Anglia sunteti norocosi sa puteti vizita o asa frumoasa tara. Anglia este o tara prietenoasa pregatita sa ofere familiilor vacanta pe care nu o vor uita niciodata.

In Anglia ajungem – Dover, Ashford, Maidstone, Dartford, Londra, Loughton, Chelmsford, Chenshunt, St. Albans, Watford, Hamel Hempstead, Aylesburi, Oxford, Swindon, Bristol, Crawley, Woking, Bracknell, Slough, Reading, Northampton, Rugby, Conventry, Birmingham, Wolverhampton, Leicester, Stafford, Stoke-on-Trent, Derby, Nottingham, Sheffield, Rotherham, Liverpool, Warrington, St. Helens, Manchester, Bolton, Rochdale, Leeds, Blackburn, Preston, Blakpool.
Dintre toate aceste orase care va vom duce la ADRESA, doar in Londra avem statie fixa si statiile sunt doua , avem o oprire la Queensbury si una la Victoria Gara.

Curse regulate cu bilete la autocare

Intradevar am ales un sistem mult mai usor pentru toate persoanele care doresc sa parcurga impreuna cu noi acesti km din Brasov – Anglia, sa poata face rezervare telefonic si atunci biletele se vor achita in ziua in care ve-ti pleca la autocar.

De la 100 de lire si pana la 150 lire avem pretul pentru biletele din Brasov – Anglia, si puteti sa luati 50 kg de bagaj de fiecare persoana. Copii cu varsta sub 10 ani, si cei care doresc sa isi achizitioneze bilet dus- intors primesc si reduceri.

Suntem onorati sa va avem ca si clienti ai agentiei noastre de transport persoane Brasov – Anglia, de aceea va oferim o masa calda , care credem noi ca este binevenita impreuna cu cei ce sunt soferii nostri. Tot cu ei ve-ti petrece timpul si in autocar si de aceea au pentru dumneavoastra filme si muzica pentru ca atmosfera din autocar sa fie cat mai relaxanta pentru fiecare calator.

Pentru toate aceste informatii dar si pentru alte intrebari si rezervaru va asteptam la :
0232.213.881. – 0749.473.468. – 0767.021.208. site: www.europabus.ro

Transport Brasov Anglia, Transport persoane Brasov Anglia

Transport persoane Brasov Anglia cu autocar

Transport Brasov Anglia