Meniu

Eurotrans

TRANSPORT PERSOANE ALBA IULIA ANGLIA CU AUTOCAR

Eurotrans va propune sa incercati un transport persoane Alba Iulia Anglia prin care ve-ti ajunge in Anglia la adresa, in conditii decente, cu autocarul .
Transportul international pe aceasta ruta Alba-Iulia – Anglia , se efectueaza Luni si Joi si Sambata cu plecare din orasul Alba la ora 17.40 de la Gara.
Toti doritorii de un transport in siguranta, fie cei ce doresc sa mearga la munca, fie cei ce calatoresc doar in vacanta, fie si cei care merg doar pentru o scurta vizita in interes de serviciu, vor fi multumiti de serviciile noastre si cu siguranta vor mai apela la noi.

Transport de persoane Alba Iulia Anglia la adresa

Alba Iulia, e nevoie doar de câteva ore petrecute pentru a-ți arăta ţie şi a le demonstra şi tuturor celor care te însoţesc, că întoarcerea în timp este posibilă, un timp al regăsirii de sine într-un loc în care istoria a avut curajul să renască şi să trăiască din nou, la prezent: Cetatea Alba Carolina.
Fie că a trecut odată cu legiunile romane prin Apulum, mai apoi prin vechiul burg Bălgrad şi până la Alba Iulia zilelor noastre, călătorul, oricât de grăbit, nu a încetat să fie fascinat de Cetate. De ceea ce a văzut din afara ei, de zidurile parcă de netrecut, dar mai ales de ceea ce a descoperit odată intrat pe poarta Cetăţii: oameni extraordinari şi locuri desprinse parcă din altă lume, în care fiecare piatră respiră în ritmul celor mai bine de două mii de ani şi fiecare treaptă urcată sau coborâtă, fiecare tunel străbătut, te conving cu fiecare secundă în plus petrecută aici, că în Alba Iulia, cealaltă capitală.
Cursele regulate din Alba Iulia – Anglia, ofera transport la ADRESA, de aceea credem ca este foarte util pentru cei care vor sa calatoareasca prin agentia noastra deoarece oferim siguranta, comfort, fara nici o grija de bagaje, o masa calda , pauze suficiente, soferi foarte cumsecade.
In Anglia – pentru calatorii care doresc sa ajunga doar pana in Londra trebuie mentionat faptul ca avem statie fixa la Queensbury si la Victoria la Gara, dar pentru cei ce doresc in celelalte orase din Aglia e bine ca transportam direct la ADRESA.

Transport Alba Iulia Anglia
Cateva orase din Anglia ar fi : Dover, Ashford, Maidstone, Dartford, Londra, Loughton, Chelmsford, Chenshunt, St. Albans, Watford, Hamel Hempstead, Aylesburi, Oxford, Swindon, Bristol, Crawley, Woking, Bracknell, Slough, Reading, Northampton, Rugby, Conventry, Birmingham, Wolverhampton, Leicester, Stafford, Stoke-on-Trent, Derby, Nottingham, Sheffield, Rotherham, Liverpool, Warrington, St. Helens, Manchester, Bolton, Rochdale, Leeds, Blackburn, Preston, Blakpool.
Anglia, o ţară de două ori mai mică decât România, dar una dintre cele mai influente puteri universale, dacă nu cea mai influentă ţară de pe pământ. Este una din cele patru diviziuni ale Regatului Unit şi gazda capitalei acestuia, Londra.
Renumiţi pentru extrema lor politeţe, dar şi pentru atitudinea rezervată, englezii respectaţi pentru ospitalitatea de care dau dovadă, în special în zonele rurale, unde o călătorie la pubul local poate garanta informaţii despre realităţile locului.
Anglia este un adevărat muzeu în aer liber amenajat parcă pentru a impune respect; întinderile spectaculoase sau oraşele strălucite şi aglomerate au făcut din Anglia una dintre cele mai vizitate destinaţii turistice mondiale.
Credem ca avem un pret suficient de bun datorita serviciilor noastre de calitate, dar si ca nu mai trebuie sa cheltuiti nici un ban in plus in afara biletului, pana ajungeti la destinatie.
Pretul unui bilet este de la 100 lire, din care copii mai mici de zece ani, biletele dus-intors, si grupurile de calatori beneficiaza de reduceri.
Puteti calatori avand cu dumneavoastra o limita de 50 kg de bagaj, inclus in pretul biletului, noi crezand ca este suficient pentru o persoana care calatoreste din Alba Iulia – Anglia, dar oferim posibilitatea sa luati mai mult bagaj daca este necesar contra cost.
Din Anglia – Alba Iulia venim in zilele de Joi si Duminica, cursele fiind de linie, saptamanal, doar in perioada sarbatorilor anuale pot fi mici modificari.
Cu detalii dar si pentru rezervari va asteptam la : 0232.213.881. – 0749.473.468. – 0767.021.208. si mai detinem un site www.europabus.ro

Transport persoane Alba Iulia Anglia

Transport persoane Alba Iulia Anglia

Transport Alba Iulia Anglia