Meniu Secundar

Galati-Leeds transport persoane la adresa

Prin transport de persoane Galati – Anglia, noi avem in vedere fiecare detaliu incepand de la masina cu care transportam persoanele, cat si revizia aceastora dar si celor care conduc aceste autocare si microbuze.

Pentru noi este foarte important sa stim ca putem veni in ajutorul celor ce doresc curse de autocar la ADRESA cu plecare din Galati si sosire in Anglia.

Atat autocarele cat si mocrobuzele nostre sunt echipate cu tot ce este necesar pentru ca si calatoria sa fie cat mai confortabila.

Cursele regulate Galati – Anglia la adresa le putem onora in zilele de Luni, Marti, Joi, Vineri si Sambata cu plecare din Galati la ora 06.00, de la restaurantul Mcdonald.

O prima statie in Anglia avem in Londra unde debarcam persoanele care au bilet doar pana in Londra la Queensbury si la Victoria la gara, apoi calatorim mai departe pentru ceilalti pasageri care doresc sa ajunga in alte localitati .

Orasele unde avem sosiri in Anglia sunt :

 Dover, Ashford, Maidstone, Dartford, Londra, Loughton, Chelmsford, Chenshunt, St.Albans, Watford, Hamel Hempstead, Aylesburi, Oxford, Swindon, Bristol, Crawley, Woking, Bracknell, Slough, Reading, Northampton, Rugby, Coventry, Birmingham, Wolverhampton, Leicester, Stafford, Stoke-on-Trent, Derby, Nottingham, Sheffield, Rotherham, Liverpool, Warrington, St.Helens, Manchester, Bolton, Rochdale, Leeds, Blackburn, Preston, Blackpool.

Plecari Adjud Gremania

Transport Germania